Wie werken er bij spreeknet?

wie-werken-bij-spreeknet

Neeltje Willemen Mendy Rutten Iris Holtzhuizer Christine van Dreumel

Neeltje Willemen

Neeltje is in 2005 afgestudeerd als logopedist. Na een baan in een logopediepraktijk in Nijmegen heeft zij de opleiding tot leerkracht basisonderwijs gevolgd en is ze in het onderwijs gaan werken. Sinds 2015 is zij weer aan het werk als logopedist. Zij heeft veel ervaring met jonge kinderen en lees- en spellingsproblemen. Neeltje geniet van de afwisseling die ze tegenkomt in haar werk als logopedist. Zij gebruikt opgedane ervaring in het onderwijs bij het aansturen en motiveren van kinderen en kan een goede vertaalslag maken tussen onderwijs en logopedie. In haar vrije tijd houdt ze van zingen en lezen.

Mendy Rutten

Mendy heeft stage gelopen bij Iris en op verschillende scholen voor speciaal basisonderwijs. In 2011 heeft zij haar logopedieopleiding met succes afgerond. Na een jaar fulltime te hebben gewerkt in een praktijk in Den Bosch met veel tweede taalverwervingsproblemen is ze gestart bij Logopedie Spreeknet en heeft zij zich gespecialiseerd in o.a. lees- en schrijfproblematiek en OMFT. Mendy houdt van reizen, lezen en stijl- en salsadansen. Mendy vindt het belangrijk om een veilige sfeer te creëren zodat kinderen met plezier komen en ouders zich betrokken voelen.

Iris Holtzhuizer

Iris is logopedist sinds 1992 en heeft veel ervaring in neurologische problemen. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in (zeer) jonge kinderen. Ze werkt al sinds 2005 in Grave. In haar vrije tijd houdt ze van musical, zingen, dansen. Zij geeft ook lessen stem/zang bij de musicalklas van Brabant Dance Centre. Logopedist zijn betekent voor haar een prachtige mix tussen direct behandelen en mensen kennis in handen geven zodat ze zelf met hun mogelijkheden aan de slag te gaan. Het enthousiasme, de ideeën en creativiteit kan zij prima kwijt in haar beroep. Sinds kort is zij ook gecertificeerd MatriXcoach.

Christine van Dreumel

Christine is logopedist sinds 1989, werkte als coach met acteurs en voice-overs, doet zelf voice-over werk en heeft jarenlang ervaring als stemspecialist. Bij Spreeknet en bij Logopedie Marian Tellers in Nijmegen werkt zij als stemspecialist. Zij heeft de specialisatie Manuele Facilitatie van de Larynx A in Ziekenhuis Bernhoven gevolgd en de Estill Voice Training A en B bij Marleen van Dijk. Zij geeft naast stemtherapie op verwijzing, ook workshops stemgebruik en presentatietechniek, zowel individueel als in groepsverband. Dit kan een uitdaging zijn voor ieder die meer wil doen met spreek- en/of zangstem!