Team Spreeknet

Iris Holtzhuizer

Praktijkhouder en algemeen (kinder) logopedist.

Iris is logopedist sinds 1992. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in (zeer) jonge kinderen. Ze werkt al sinds 2005 in Grave. In haar vrije tijd houdt ze van wandelen, geocachen, musical, zingen en dansen. Zij gaf lessen stem/zang en tekstinterpretatie. Als logopedist combineert zij wachten, kijken en luisteren en voelen kinderen zich erg snel op hun gemak. Het enthousiasme, de ideeën en creativiteit kan zij prima kwijt in haar beroep. Zij gebruikt in de behandeling tevens principes van Sensorische Integratie, NLP en MatriXcoaching. Een kind is meer dat alleen zijn probleem. Iris kijkt graag naar het hele plaatje (wat zijn de fundamenten voor het leren) en past de aanpak daarop aan. Hier wordt steeds vaker Reflexintegratie bij ingezet.

Specialisaties/cursussen: Jonge (onverstaanbare) kinderen, Kinderen met leer- en gedragsproblemen, Schisis, Prelogopedie, Lees- en spellingsproblemen, Hanen-ouderbegeleiding, Oromyofunctionele therapie, MatriXcoaching en NLP, Sensorische informatieverwerking, MNRI Reflexintegratie (21 modules), Prompt, Communicatieve taaltherapie.

bereikbaarheid: iris@spreeknet.nl, 06-12265293 maandag t/m vrijdag

Neeltje Willemen

Kinderlogopedist

Neeltje is in 2005 afgestudeerd als logopedist. Na een baan in een logopediepraktijk in Nijmegen heeft zij de opleiding tot leerkracht basisonderwijs gevolgd en is ze in het onderwijs gaan werken. Sinds 2015 is zij weer aan het werk als logopedist. Zij heeft veel ervaring met jonge kinderen en lees- en spellingsproblemen. Neeltje geniet van de afwisseling die ze tegenkomt in haar werk als logopedist. Zij gebruikt opgedane ervaring in het onderwijs bij het aansturen en motiveren van kinderen en kan een goede vertaalslag maken tussen onderwijs en logopedie. In haar vrije tijd houdt ze van zingen en lezen.

Specialisaties/cursussen:  DGM denkstimulerende gespreksmethodiek, Lees- en Spellingsproblemen, Leesspecialist, Prompt 1, Prelogopedie, OMFT, Communicatieve Taaltherapie, Fonologische stoornissen, Executieve functies, Meertaligheid, Prelogopedie.

bereikbaarheid: Neeltje@spreeknet.nl, 06-41796443 di, woe, do, vrijdag.

Lisa Hes

Kinderlogopedist

Lisa is afgestudeerd in 2019. Zij heeft met veel plezier en succes haar afstudeerstage bij Spreeknet gelopen en is daarna bij de praktijk gebleven. Ze vindt het belangrijk dat kinderen succeservaringen opdoen en zo groeien in hun ontwikkeling en zelfvertrouwen. Ze is enthousiast, leergierig en ze houdt van lezen en het spelen van gezelschapsspellen.

Specialisaties/cursussen: OMFT, Lees- en spelling, Verbale dyspraxie, Prompt 1, Communicatieve Taaltherapie 2-6 jarigen, TOS en leren lezen.

bereikbaarheid: Lisa@spreeknet.nl, 06-39052580, ma, woe, vrij

Anne-Marie Jilesen

Algemeen Logopedist (ZZP’er)

Anne-Marie is logopediste sinds 1991. Haar kracht ligt in de combinatie van logopedische technieken en een persoonlijke benadering. De laatste jaren  werkt zij ook als  kernvisiecoach (bij het lezen en spellen), waarbij het kind leert vanuit zijn persoonlijke kracht en weer plezier krijgt in het leren. Daarnaast is zij kindertolk en vertaalt ze het gedrag van het kind wat de ouder raakt. Ze brengt de ouder weer in verbinding met het kind.
Ze werkt vanuit aandacht, ontspanning en kennis.  Leren vanuit je hart, met beide benen op de grond. Een holistische benadering. De ander stimuleren om het beste uit zichzelf te halen met al zijn mogelijkheden.

Specialisaties/cursussen: Pahn (stem), logopedie en haptonomie, van Dixhoorn ( adem en hyperventilatie), Kinesio-taping, LAX-VOX, Kinderstem, supragastrisch boeren, Mindfulness, Manuele Facilitatie van de larynx, polyvagaalmethode, OMFT, articulatieproblemen, executieve functies, Sensorische integratie, kernvisiemethode, kindertolk.

bereikbaarheid: annemarie@spreeknet.nl, 0621855621 ma, di, (do)