Team Spreeknet

Iris Holtzhuizer

Praktijkhouder en algemeen logopedist.

Iris is logopedist sinds 1992 en heeft veel ervaring met neurologische problemen. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in (zeer) jonge kinderen. Ze werkt al sinds 2005 in Grave. In haar vrije tijd houdt ze van musical, zingen, dansen. Zij geeft ook lessen stem/zang en tekstinterpretatie. Als logopedist combineert zij wachten, kijken en luisteren en voelen kinderen zich erg snel op hun gemak. Het enthousiasme, de ideeën en creativiteit kan zij prima kwijt in haar beroep. Zij gebruikt tevens kennis van NLP en MatriXcoaching in de behandeling.

Specialisaties/cursussen: jonge (onverstaanbare) kinderen, Kinderen met leer- en gedragsproblemen, Sensorische informatieverwerking, schisis, Prompt, prelogopedie, lees- en spellingsproblemen, Hanen-ouderbegeleiding, Oromyofunctionele therapie, MatriXcoaching en NLP. Neurologische problemen, Manuele facilitatie van de larynx, EVTS, Diction and Action through singing.

 

Mendy Rutten

Kinderlogopedist

Mendy is logopedist sinds 2011. Tijdens de opleiding heeft ze ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs. Na een jaar fulltime te hebben gewerkt in een praktijk in Den Bosch met veel tweede taalverwervingsproblemen is ze gestart bij Logopedie Spreeknet en heeft zij zich gespecialiseerd in o.a. lees- en schrijfproblematiek, OMFT en Prompt. Mendy houdt van reizen, lezen en stijl- en salsadansen. Mendy vindt het belangrijk om een veilige sfeer te creëren zodat kinderen met plezier komen en ouders zich betrokken voelen.

Specialisaties/cursussen: lees- en Spellingsproblemen, Prompt, auditieve problemen, communicatieve taaltherapie, oromyofunctionele therapie, meertaligheid DGM denkstimulerende gespreksmethodiek.

 

Neeltje Willemen

Kinderlogopedist

Neeltje is in 2005 afgestudeerd als logopedist. Na een baan in een logopediepraktijk in Nijmegen heeft zij de opleiding tot leerkracht basisonderwijs gevolgd en is ze in het onderwijs gaan werken. Sinds 2015 is zij weer aan het werk als logopedist. Zij heeft veel ervaring met jonge kinderen en lees- en spellingsproblemen. Neeltje geniet van de afwisseling die ze tegenkomt in haar werk als logopedist. Zij gebruikt opgedane ervaring in het onderwijs bij het aansturen en motiveren van kinderen en kan een goede vertaalslag maken tussen onderwijs en logopedie. In haar vrije tijd houdt ze van zingen en lezen.

Specialisaties/cursussen:  DGM denkstimulerende gespreksmethodiek, lees- en Spellingsproblemen, Prompt basis.

 

Myrthe Lemaire

Logopedist neurologie bij volwssenen/ouderen (ZZP’er)

Specialisaties/cursussen: Afasie, dysartrie, dysfagie en facialis parese bij (verworven) neurologische aandoeningen. Coaching en advisering aan mantelzorgers en professionele hulpverleners.
Werkt bij Spreeknet als ZZP’er met cliënten communicatieproblemen, kauw- en slikproblemen, aangezichtsverlammingen en gehoorproblemen